Over Gidsen Ninove

Gidsen Ninove? Wat is dat? 

Gidsen Ninove is een meisjesscoutsgroep waarbij spelen, avontuur, show, entertainement, zelf-ontwikkeling, teamwork, kamperen en zo veel meer, elk jaar opnieuw op een andere manier op de agenda staat. Gidsen Ninove is een scoutsgroep onder Scouts en Gidsen Vlaanderen. Om onze precieze missie en gedachtegoed als scout te ontdekken, klik dan hier.
 

Gidsen Ninove? Voor wie is dat ?

Alle meisjes van 6 tot 17 jaar zijn van harte welkom om een keertje langs te komen om de werking van Gidsen Ninove te ontdekken en verkennen. Benieuwd bij welke tak je hoort ? Klik dan hier.

 

Gidsen Ninove? Wanneer is dat?

Normaal gezien gaat er elke zondagnamiddag een vergadering door van 14u tot 17u aan het lokaal. Bij het onderdeeltje takken kan je telkens de precieze uren per tak, per vergadering terug vinden. Deze durven bij speciale aangelegenheden (examenperiode, kerst en nieuwjaarsperiode, uitstappen, weekends ...) wel eens afwijken, controleer daarom best altijd eens wanneer de vergadering precies doorgaat om geen enkele vergadering te missen.

 

Gidsen Ninove? Waar is dat?

Onze scoutslokalen bevinden zich vlak naast het kaatsterrein in Ninove, dichtbij de sporthal alsook dichtbij het park in Ninove.
Voor een precieze kaart, klik hier.