100 jaar Gidsen Ninove

Beste leiding, lid of oud-scout van Gidsen Ninove,

Zoals velen onder ons wellicht al hebben horen waaien, wordt Gidsen Ninove volgend jaar 100 jaar! Dit is de ideale gelegenheid om het groots aan te pakken. Wat er ons/jullie volgend jaar allemaal te wachten staat, wordt later zeker nog duidelijk, maar op zaterdag 30 juni 2018 willen we alvast 'onder ons' al een 'klein' reünietje doen. Dit zal doorgaan van 10u tot 15u aan het Kapelleke van Bevingen te Neigem. 

Wij zullen een hapje en een drankje voorzien en een aantal camera's om dit uitzonderlijke moment vast te leggen. We willen met deze foto's in 2019 immers kunnen laten zien wat voor een unieke groep we waren en zijn! Gelieve daarom allemaal in UNIFORM te komen (of toch wat er nog van overblijft) en eventueel attributen die horen bij jullie/onze scoutservaring. Natuurlijk zijn wij voor deze gelegenheid op zoek naar zoveel mogelijk oudscouts en oudleiding. Daarom doen we graag een beroep op jullie om iedereen te contacteren die ooit lid was van Gidsen Ninove/VVKM Heilig Harten Ninove! 

We hopen jullie met zo veel mogelijk te mogen verwelkomen! Op de hoogte blijven van updates kan via deze site of via het Facebookevenement https://www.facebook.com/events/178999829402803/

Stevige linker, 

De leidingsploeg 2017-2018