Corona-update

Beste ouders

Zoals jullie allemaal vernomen hebben via het nieuws, is het coronavirus weer aan een serieuze opmars bezig. De cijfers blijven stijgen en we merken ook in onze eigen stad een stijging van het aantal besmettingen. Deze vinden jammer genoeg ook steeds meer plaats binnen onze leeftijdsgroep.
Zo zijn wij op dit moment in afwachting van enkele testen en daarom lijkt het ons beter om deze week de scouts niet te laten doorgaan. Voor alle duidelijkheid is er binnen onze leidingsploeg voorlopig nog niemand die positief getest heeft en we willen daarom ook geen paniek zaaien.
Het lijkt ons verstandiger om deze week de kat even uit de boom te kijken. Zo wachten we af tot we weten met 100% zekerheid kunnen zeggen dat de scouts veilig kan doorgaan. Verdere info voor de volgende weken volgt.
Scouts en Gidsen Vlaanderen heeft ook opgedragen dat de scouts vanaf volgende week zal verschuiven naar code oranje en zo zijn er reeds andere regels van kracht gegaan.
 

Deze regels kan u in deze link terugvinden: https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/corona/code-oranje-update-vanaf-1410?fbclid=IwAR3XBK8yrGBQrypgSQysIOVD9Euq20ZXhdvORHQzXQC5XcrXZsyJe9_HyaM

Deze week is er dus GEEN SCOUTS! 

Stay safe

Stevige linker elleboog

Gidsen Ninove